Welkom!

Welkom op mijn vernieuwde website!

Ik heb het fotograferen weer opgepakt en heb er weer zin in om vele van jullie op de foto te zetten! Ik zal mij zelf eerst nog eventjes voorstellen. Ik ben Mirte Klerkx, 19 jaar oud en 2e-jaars student op Pabo de Kempel in Helmond. Fotografie is al heel lang een passie van mij, en Mirte Klerkx fotografie bestaat dan ook als sinds 2018. Tijdens het studeren heb ik uiteraard minder tijd om te fotograferen, want naast school ben ik ook fanatiek MTB’er.

Op dit moment doe ik vooral liefdevolle shoots! Dit zijn shoots van bijvoorbeeld je gezinnetje, een loveshoot, een shoot tijdens goldenhour, noem maar op! Alles waar een beetje liefde bij komt kijken is mogelijk! Bij mijn berichten vind je meestal de prijs die ik vraag voor shoots, en wat je ervoor terug krijgt. Vragen kun je altijd vrijblijvend stellen via het kopje ‘contact’.

Hopelijk kun je op mijn vernieuwde website alles vinden wat je nodig hebt, en zie ik je snel voor mijn camera staan!

Nog een kleine side note! In mei zijn er al een aantal shoots gepland. Dus wil je voor moederdag, of gewoon voor de leuk nog in mei een shoot plannen? Wees er dan snel bij!

Groetjes,

Mirte

Published