Contact

(Studio-) Fotoshoot

Foto’s nodig voor social media? Uw nieuwe website? Of een foto voor boven de bank? Dan kunt u mij altijd een mailtje sturen. In mijn portfolio kunt u zien wat ik allemaal te bieden heb, maar nieuwe ideeën zijn altijd welkom! Stuur mij gerust een mailtje.

Sport event

Heb je een sport event op de planning staan en wil je dit op beeld hebben? Ik heb al verschillende evenementen bezocht, voornamelijk wielerwedstrijden. Ik ben een sportliefhebber dus ook op dit gebied is alles welkom!

Oypo

Het kan zijn dat ik bij een sportwedstrijd ben geweest waar jij ook aanwezig was. De meeste foto’s vind je dan op mijn Facebook pagina met watermerk, maar ze zijn ook beschikbaar zonder watermerk en hoge resolutie voor bijvoorbeeld foto op canvas of ander gebruik. Deze foto’s zijn dan te vinden op mijn Oypo!

Je kunt mij altijd mailen voor eventuele interesse, ideeën of vragen! Vul gemakkelijk dit contact formulier hieronder in, en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

(Op dit moment kunt u een mail sturen naar mirte.02@gmail.com, het contactformulier kunt u op dit moment niet gebruiken, dit wordt z.s.m. verholpen)

Socialmedia

Facebook

Instagram