Vriendinnenshoot | €30

Altijd al een fotoshoot met je zus(sen) of vriendinnen willen doen? Dat kan!

Samen wandelen we naar een prachtige natuuromgeving rondom Helmond (Buntven en Nederheide)! Voor andere locaties buiten Helmond vraag ik €0,20 per kilometer reisvergoeding. Ik geef jullie wat tips en tricks hoe jullie het leukste kunnen gaan staan, en ondertussen mogen jullie gewoon lekker doen wat jullie altijd doen! Ik probeer die spontane lach erop te zetten en een foto te maken die waardevol is voor jullie! De shoot zal ongeveer een uurtje duren, dit is ook afhankelijk van het aantal personen. Uiteindelijk ontvangen jullie minimaal 20 bewerkte foto’s in hoge resolutie via WeTransfer!

Binnenkort jarig? Hoe leuk is het dan om samen met je vriendinnen een fotoshoot te doen als (kinder)feestje! Van tevoren kunnen jullie je lekker optutten en jullie mooiste kleding uit de kast halen! Daarna gaan jullie gezellig samen met mij op pad voor de leukste en dierbaarste foto’s!

Lijkt zo’n shoot je nou leuk? Stuur mij dan een berichtje via het kopje ‘contact’, en wie weet staan jullie binnenkort wel voor mijn lens!

Published