Afgelopen week zijn we met Mirte de bossen in gegaan voor onze gezinsschoot. Met onze jonge kids, boordevol energie een onmogelijke uitdaging dacht ik.. haha!
Mirte zorgt er meteen voor dat je op je gemak bent en betrekt de kinderen in het hele proces. We zijn ontzettend blij met onze prachtige, spontane foto’s!
De kids hebben het super leuk gehad met Mirte, het voelde niet eens als een foto shoot. Dikke aanrader voor iedereen!!

Gezinsshoot – V.

~

Met 2 kinderen een Golden Hour shoot gehad. Contact is super. Altijd vlot een reactie. Gaat goed met kinderen om. Mirte is zelf een open en enthousiast persoon, dus de kinderen voelen zich snel op hun gemak. Mirte staat open voor ideeën en de kinderen mogen ook inbreng hebben.
Wij hebben hele leuke foto’s gekregen en zijn er super blij mee!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Goldenhour shoot met kids – L. & D.

~

We zijn super tevreden. De foto’s zijn echt super mooi geworden! En met mirte is het altijd gezellig.

Loveshoot – L. & F.

~

Hoi hoi mijn naam is Sterre en ik had de eer om proef model te staan voor Mirte!

Het contact vantevoren was super makkelijk en duidelijk. De shoot nam plaats in een mooi natuurgebied met een meertje. Deze plek was heel goed bereikbaar!

De shoot zelf was super leuk en ging naar mijn idee ook heel erg goed! Ik was heel blij dat Mirte samen met mij opzoek ging naar hoe we de foto’s zo leuk en spontaan mogelijk konden maken en vooral niet te statisch. Mirte liet weten wat haar mooi leek maar ook luisterde ze heel goed naar wat ik wilde.

Een super leuke shoot en hoewel ik het geluk had om het gratis te doen zou ik het geld er zeker voor over hebben gehad!

Goldenhour shoot – S.

~

Hele lieve fijne meid! Afspraak was snel gemaakt en nam echt de tijd voor ons! Het eindresultaat was prachtig! Zeker voor herhaling vatbaar

Loveshoot – Y. & N.

Zelf een recensie schrijven?

Ook een shoot gedaan bij mij? Dan zou ik het super leuk vinden als je een recensie achterlaat voor op de website! Zo help je mij en andere mensen om een goed beeld te geven van hoe mijn shoots eruit zien en wat je kan verwachten!