Fotoshoots

Kids Fotoshoot | €40

Wat houdt het in? 
  • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten in omgeving Helmond (Buntven of Nederheide).
  • Voor locaties buiten Helmond vraag ik €0,20 per kilometer vanaf 5702.
  • Je ontvangt minimaal 20 goed bewerkte foto’s op hoge resolutie via WeTransfer.

Kidsshoot

Kinderen zijn altijd leuk om te fotograferen! Ze groeien zo snel, en daarom extra leuk om ze een keer mooi op de foto te laten zetten! Altijd leuk om later terug te kijken!

Bang dat jouw kinderen echt geen zin hebben in een fotoshoot? Geen probleem! Ik zorg dat de kinderen zich op hun gemak voelen voor de camera, en dat ze lekker zichzelf mogen zijn. Dus dat betekent ook gewoon lekker spelen tijdens de shoot! Dat zijn juist de leukste foto’s met de mooiste glimlach!

Kinderen van 0 – 1,5 zijn vaak nog niet zo snel, dus dit is vaak nog goed te doen met extra entertainment vanuit mijn kant! Ik heb altijd een hulpje bij, genaamd Olaf de sneeuwpop! Altijd een succes!

Kinderen tussen de 1,5 – 4 willen zo veel mogelijk ontdekken op de shoot locaties. Dat is helemaal prima! Ik laat de kinderen lekker kind zijn, en laat ze lekker hun gang gaan. Ik hol er wel achteraan!

Kinderen tussen de 4 – 12 krijgen van mij korte interactie opdrachtjes! Dit is niet ‘ga op dit kleedje zitten, en lach naar de camera’. Ik geef opdrachtjes al ‘jullie mogen een woord kiezen, en als ik dat woord zeg mogen jullie zo snel mogelijk naar mij toe rennen’ of ik gebruik het broertje als mijn assistent om het zusje aan het lachen te maken! Altijd leuk! Ook vraag ik de kinderen wat ze zelf leuk vinden en probeer dit dan ook altijd uit te voeren.

Ook een shoot voor je kids inplannen? Of met het hele gezin? Stuur mij een mailtje via het contact formulier onder het kopje ‘contact’.

  

Cakesmash

Is je kindje bijna jarig? En wil je dit leuk op de foto laten vastleggen op een feestelijke manier? Dan is een cakesmash hartstikke leuk om te doen! Ook dit kost €45, mits je zelf voor de taart en decoratie om de cakesmash heen zorgt. Wel wil ik helpen naar het kijken van geschikte decoratie en andere benodigdheden die nodig zijn voor een cakesmash.


Ook leuk om te lezen...