Loveshoot | €30

Vaak heb je enkel wat leuke selfies, of telefoon foto’s van jou en je geliefde. Deze zijn natuurlijk hartstikke leuk om te hebben! Maar hoe leuk is het om samen een keer een loveshoot te plannen! Samen gaan wij naar een prachtig natuurgebied in de omgeving van Helmond. Ik fotografeer bijvoorbeeld bij Buntven of Nederheide. Voor locaties buiten omgeving Helmond vraag ik een reisvergoeding van €0,20 per kilometer. Maar een natuurgebied in de omgeving die wat dichter bij jou in de buurt ligt, of jou meer aanspreekt is ook altijd welkom. Vaak ben ik hier te vinden tijdens Goldenhour, en prachtig moment van de dag waarbij het licht ontzettend romantisch is! Ik probeer jullie op je gemak te stellen tijdens de shoot, en we gaan zeker niet het volle uur poseren. Ik probeer echt jullie verliefde blikken vast te leggen, en de liefde van de foto te laten spatten. Hiervoor geef ik jullie korte opdrachtjes zoals een kort wandelingetje, altijd leuk! Ook ben ik niet vies van kusjes, dus die mogen ook altijd :p ! De shoot zal ongeveer tussen de 30-45 minuutjes duren. Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, en binnen enkele dagen krijg jij er minimaal 20 toegestuurd.

Een loveshoot is ook leuk om cadeau te geven aan je vriend of vriendin, of wanneer jullie een jubileum te vieren hebben! Ik verkoop ook cadeaubonnen!

Lijkt het je leuk? Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen en eventuele vragen stellen bij het kopje “contact”.

Hopelijk zie ik jullie tortelduifjes binnenkort voor mijn lens staan!

Groetjes,

Mirte Klerkx Fotografie

 

Published