Zwangerschaps shoot | €30

Zwanger zijn is iets prachtigs! Hoe bijzonder is het om je mooie babybuik of de foto te laten zetten! Zo kun je altijd terugblikken naar deze mooie periode. Vooral tijdens Goldenhour is een zwangerschapsshoot ontzettend mooi, het licht van de zon maakt alles net wat romantischer!

Natuurlijk zijn jouw partner, toekomstige broers en zussen, of je trouwe viervoeter ook welkom tijdens de shoot! Samen wandelen we naar een prachtige locatie in de omgeving van Helmond (Buntven of Nederheide)! Voor locaties buiten omgeving Helmond vraag ik een reisvergoeding van €0,20 per kilometer. Op verschillende plekjes maken wij een tussenstop om prachtige foto’s te maken bij het water, of tussen de heide. Ik probeer jullie op je gemak te stellen voor spontane foto’s, en geef jullie kleine opdrachtjes. De shoot zal ongeveer 45 minuutjes duren. Dit hangt ook af of je kids meehebt of niet, en van welke leeftijd zij zijn. Thuis kies ik de mooiste foto’s uit, en bewerk ik de foto’s. Uiteindelijk krijg je minimaal 20 foto’s toegestuurd via We Transfer!

Wil jij nou ook een zwangerschapsshoot plannen? Plan deze dan snel bij mij in via de website onder het kopje ‘contact’. Het kan zijn dat je pas over 1,5 maand een shoot kan plannen, dus houd hier rekening mee! De meest geschikte periode om een zwangerschapsshoot te toen is tussen de 30 en de 36 weken. Dus ook hier moet je rekening mee houden tijdens het plannen van de shoot!

Zie ik jou binnenkort ook stralen met je prachtige buik voor mijn camera?

Published