Dierenvriendjes | €30

Onze dierenvriendjes! Ze zijn ons zo trouw, en ook ontzettend fotogeniek! Hoe leuk is het om met jouw dierenvriendje(s) een fotoshoot te doen in een prachtige omgeving. Ook altijd mooi als herinnering voor later!

Samen kijken we wat het beste bij jouw dierenvriendje past. Heb je viervoeter die water helemaal geweldig vindt? Dan zoeken we naar een locatie met zowel veel heide en op het einde van de shoot een mooie plas! Ik fotografeer voornamelijk bij Buntven (tussen Helmond en Deurne) of Nederheide (Bakel). Voor andere locaties buiten omgeving Helmond vraag ik €0,20 per kilometer reisvergoeding. Tijdens de shoot mogen jullie lekker veel knuffelen en spelen zoals jullie altijd doen! Dit levert de mooiste en spontaanste foto’s op! Als ik thuis ben ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken en uiteindelijk ontvang jij minimaal 20 bewerkte foto’s via WeTransfer!

Een shoot met je dierenvriendje is prachtig tijdens goldenhour! Kijken onder het kopje ‘goldenhour shoot’ wat dat precies inhoudt!

Interesse? Stuur mij een berichtje via het kopje ‘contact’! Wie weet staan jij en jouw dierenvriend binnenkort wel voor mijn lens!

Published