Ik bied verschillende soorten fotoshoots aan! Ik zet ze voor jou allemaal even op een rijtje.

Loveshoot | Zwangerschapsshoot | Gezinsshoot

Wie wil er nou niet liefdevolle momenten met zijn meest dierbaren vereeuwigd hebben op prachtige foto’s. Het liefst doe ik dit tijdens Golden Hour, het laatste uur voor zonsondergang. Tijdens dit moment heb je prachtig licht wat de foto nog mooier maakt en jullie liefdevolle moment versterkt. Deze shoots vinden vaak plaats op prachtige plekjes in de omgeving van Helmond. Zo fotografeer ik regelmatig op Buntven (Deurne) of Nederheide (Bakel). Samen kijken wij welke locatie het beste bij jou past! Vaak duurt deze shoot 1-uurtje, afhankelijk van de wensen en het aantal personen. Uiteindelijk ontvang je minimaal 20 goed bewerkte foto’s via WeTransfer. Vind je een shoot toch een beetje spannend? Maakt niet uit! Ik probeer mijn best te doen om jullie op je gemak te laten voelen voor de camera. Ook met kinderen probeer ik het op een speelse manier aan te pakken. De kinderen geef ik korte opdrachtjes of spelletjes die ze kunnen doen tijdens de shoot die een spontane lach op hun gezichtjes tovert. En vaak als de kinderen blij zijn, zijn papa en mama dat ook! Een win win situatie dus. Bij mij hoef je dus niet de hele shoot te poseren, doe vooral lekker spontaan!

De tarieven zijn op dit moment voor €45 per shoot. Dit is inclusief de bewerkte foto’s etc. Mocht je met een grote groep zijn of extra wensen hebben? Dan kan de prijs wat afwijken.

Lijkt het je leuk om een van deze shoots bij mij te boeken? Ga naar het kopje ‘contact‘ en vul het formulier in! Wie weet zie ik jullie binnenkort voor mijn camera staan.

Loveshoot N. & Y.

 

Sportevenementen 

Zelf ben ik erg sportief aangelegd, en kun je mij vaak vinden op de MTB. Daarom vind ik het geweldig om ook aanwezig te zijn op sportwedstrijden, zowel vrijwillig als op aanvraag. Omdat ik zelf weet wat topsport inhoudt weet ik vaak de goeie momenten op de foto vast te leggen. Dit zorgt voor prachtige plaatjes! Ik sta voor alle soorten sport open, dus twijfel niet om met mij contact op te nemen om bij jouw sportwedstrijd te komen fotograferen. Ook is dit een geschikt cadeau voor bijvoorbeeld je sportteam!

De prijs voor het fotograferen van een sportevenement hangt van de locatie, de duur en het soort opdracht. Mocht je interesse hebben en weten wat je voor jouw opdracht moet betalen? Neem dan contact met mij op via het kopje ‘contact’ en vul het formulier in!

WC – Les Gets – Kate Courney