Fotoshoots

Gezinsshoot | €40

Wat houdt het in? 
  • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten in omgeving Helmond (Buntven of Nederheide).
  • Voor locaties buiten Helmond vraag ik €0,20 per kilometer vanaf 5702.
  • Je ontvangt minimaal 20 goed bewerkte foto’s op hoge resolutie via WeTransfer.

Gezinsshoot

Is het alweer een tijdje geleden dat je foto’s hebt laten maken van jullie gezin? Zijn de kindjes alweer hard gegroeid? Hoe leuk is het om samen met je gezinnetje op de foto te gaan!
Heb je een kleintje bij? Dan is het altijd aan te raden om een buggy mee te nemen! Eenmaal op locatie gaan we verschillende plekjes af voor de mooiste foto’s! Ben je bang dat een fotoshoot in combinatie met je kids geen goed idee is? Dan kan je ik bij deze geruststellen! Vaak vinden de kids het uiteindelijk zelfs hartstikke leuk (zie mijn recensies! :p)!
Kinderen tussen de 0-1,5 jaar zijn vaak nog niet zo snel dat ze ‘weg’ rennen! Ik zeg dan vaak dat jullie als gezin gewoon lekker jullie ding mogen doen voor de spontaanste foto’s. Als ouder ken je je kind het beste en weet wat zij of hij leuk vindt en hoe je dat schater lachje naar boven haalt! Ook heb ik altijd Olaf de sneeuwpop bij mij, altijd een succes! Merken we dat het kindje het te lang vindt duren, dan hebben we allang mooie foto’s gemaakt en lopen we weer rustig terug.
Kinderen tussen de 1,5-4 jaar rennen het liefste rond! Helemaal prima, want de kinderen mogen lekker kind zijn tijdens mijn shoot! Zowel ik als jullie als ouders hollen er een beetje omheen. Dit zorgt voor hele leuke spontane foto’s! Heel af en toe, als daar de ruimte voor is, geef ik de kids kleine opdrachtjes. Dit kan zijn een dikke knuffel geven of hand en hand een wandelingetje maken! Ook hier geldt dat wanneer kinderen moe worden het ook genoeg is geweest.
Kinderen tussen de 4-12 jaar geef ik kleine opdrachtjes die zorgen voor spontane familie momentjes! Zo vraag ik de kids om een codewoord. Roep ik dat woord, dan mogen ze zo snel als ze kunnen naar papa en mama rennen! Maak ik een foto van de kids, of ouders alleen dan mogen ze mijn assistent zijn en de anderen aan het lachen maken! Mogen ze toch nog een gekke bek trekken. Kortom, met de kids komt het wel goed!
Lijkt dit jullie wat? Stuur mij dan een privé berichtje, of stuur een mailtje via mijn website! Wil je dit tijdens goldenhour? Wees er dan snel bij, want ik zit al vol tot en met juni!
Wie weet zie ik jullie gezinnetje binnenkort voor de camera staan!

Ook leuk om te lezen...