Wie ben ik

Wie ben ik?

Hey, ik ben Mirte Klerkx, 19 jaar en fotograaf. Sinds ik de oude camera van mijn moeder heb gekregen, ben ik bezig met fotografie. Toen voornamelijk bij sportwedstrijden, nu richt ik mij voornamelijk op  shoots met gezinnetjes, stellen of zwangerschap in de prachtige natuur rondom Helmond. Ook volg ik op dit moment de Pabo, op de Kempel. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken, en kan dit ook toepassen in de fotoshoot met kinderen. Verder ben ik een grote dierenvriend. Zelf heb ik 2 Franse hangoren, Olaf en Lotje en een Labradoodle Bodi die vaak voor mij model staat!

Dit ben ik! Samen met mijn hondje Bodi!

Mijn ervaringen

Ik heb al heel wat crossers en mountainbikers voor mijn lens gehad tijdens de verschillende wedstrijden die ik heb bezocht. Zowel amateurs als professionals zoals Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Ook heb ik bij de Wielerstimuleringsdagen mogen fotograferen als hoofdfotograaf. Ik ben een groot sportliefhebber en fotografeer dan ook graag andere soorten sport. Omdat ik zelf ook actief sport, voel ik goed aan wat de sporters voelen en probeer dat vast te leggen. Daarnaast vind ik ook de sfeer en de entourage rondom deze evenementen belangrijk om te fotograferen.

Op dit moment richt ik mij voornamelijk op fotoshoots met gezinnetjes, loveshoots of zwangerschapsshoots. Omdat ik veel ervaring heb met het werken met kinderen kan ik deze ervaring toepassen tijdens gezinsshoots. Dit is fijn voor zowel de ouders als de kinderen zelf, omdat de kinderen het vaak erg spannend vinden om voor de camera te staan.

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en ervaringen! Vernieuwing vind ik juist zo leuk aan fotografie, omdat je er veel verschillende kanten mee op kan.