Wie ben ik

Wie ben ik?

Hey, ik ben Mirte Klerkx, 18 jaar en fotograaf. Sinds ik de oude camera van mijn moeder heb gekregen, ben ik bezig met fotografie. Toen voornamelijk bij cyclocross wedstrijden, nu ben ik heel breed bezig. Ik doe van studio fotografie tot newbornshoots en van sportfotografie tot urbanshoots.

Mijn ervaringen

Ik heb al heel wat crossers voor m’n lens gehad tijdens de verschillende crossen die ik heb bezocht. Zowel amateurs als professionals zoals Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Ook heb ik bij de Wielerstimuleringsdagen mogen fotograferen als hoofdfotograaf en ben ik verschillende wegwedstrijden langs gegaan. Ik ben een grote sportliefhebber en fotografeer dan ook graag andere sporten. Omdat ik zelf ook actief sport, voel ik goed aan wat de sporters voelen en probeer dat vast te leggen. Daarnaast vind ik ook de sfeer en de entourage rondom deze evenementen ook belangrijk om te fotograferen.

Ook fotografeer ik veel dieren, voornamelijk huisdieren. Zelf heb ik een hond, Bodi, die graag mijn model wil spelen. Ook fotografeer ik verschillende mensen. Zo maak ik portretten voor verenigingen, foto’s voor websites, babyshoots en nog veel meer.

Ik sta altijd open voor nieuwe idee├źn en ervaringen! Vernieuwing vind ik juist zo leuk aan fotografie, omdat je er veel verschillende kanten mee op kan.