Blog Evenementen

NK Sittard 2021

Afgelopen weekend was ik aanwezig op het NK MTB Sittard! Nu ik zelf minder wedstrijden rijd, vind ik het super leuk om deze wedstrijden zelf vast te leggen. Ik sta niet alleen langs de kant van het parcours om foto’s te maken, maar ook probeer ik de voorbereidingen en de momenten na de wedstrijd vast te leggen. Zo krijg je een prachtig beeld van de sporter hoe hij of zij de wedstrijd beleeft. Wil je meer foto’s vinden van de wedstrijd? Bekijk dan mijn Facebook pagina (Mirte Klerkx Fotografie) en wie weet heb ik jou ook op de foto gezet!

Binnenkort een sportwedstrijd? En wil je jouw verhaal door de wedstrijd heen ook op beeld laten vastleggen? Stuur dan een mailtje via het kopje ‘contact’! Samen bespreken we de prijs die afhangt van het aantal uur, en de reistijd naar de locatie toe!

Ook leuk om te lezen...