Blog

4 redenen waarom het tijd is voor een fotoshoot met het gezin!

Kom jij op FaceBook ook die leuke en spontane gezinsfoto’s tegen? Ach, laat ik het een keer zelf proberen met mijn telefoon denk je waarschijnlijk. Waarom zou je tegenwoordig nog een fotoshoot boeken… Hier volgen 4 redenen waarom jij juist wel een gezinsshoot moet plannen!

  1. Professionele foto’s 

Tegenwoordig zit op iedere telefoon een goede camera, maar je weet ook dat een goede foto niet eventjes is gemaakt. Zeker niet als je er met je hele gezinnetje op wil staan. Je kunt altijd een voorbijganger vragen of hij of zij een paar fotos schiet, of je schoonmoeder die nog steeds niet begrijpt hoe jouw nieuwe iPhone werkt. Uiteindelijk zit je met onbedoelde onderkin selfies op je telefoon… Daarom is het zo leuk om een keer professionele foto’s te laten maken van je gezin!

  1. Kinderen groeien snel

De tijd vliegt! Je bent druk, druk, druk met van alles en nog wat, en voor je het weet zijn je kindjes alweer een jaartje ouder. Snel nog een paar foto’s maken voor in het plakboek! Wordt het niet eens tijd voor een paar leuke foto’s waar de kids spontaan op staan? In plaats van een snelle foto met een gekke bek? 

  1. Geen vakantie foto’s  

Afgelopen jaar konden we allemaal niet echt op vakantie, en of dat dit jaar gaat lukken is ook maar weer de vraag. Het is dus alweer een tijdje geleden dat je op een mooie locatie met je gezinnetje op de foto stondDe Strabrechtse heide of Buntven is natuurlijk geen buitenland, maar met de juiste foto’s komen we een heel eind! 

  1. Foto’s voor opa en oma!

Hoe leuk is het om opa en oma een origineel cadeau te geven door foto’s van de shoot te laten ontwikkelen. Of nog leuker, op een mok of kussen zettenZeker nu is bezoek niet altijd vanzelfsprekend, en is een foto een perfect cadeau!

Ook leuk om te lezen...