Minishoots

Winter minishoot – 27 december 2022 & 5 januari 2023

Winter minishoot – 27 December 2022 & 5 januari 2023

Op 27 december 2022 en 5 januari 2023 organiseer ik een minishoot bij Buntven (tussen Helmond en Deurne). Tijdens een minishoot kun je op de foto met je gezinnetje, vriendinnen, zwangere buik, kids en ook dierenvriendjes zijn welkom!

Voor een minishoot betaal je €25. Je ontvangt dan minimaal 20 foto’s, maar mochten en meer mooie tussen zitten, dan ontvang je die ook! De foto’s worden allemaal bewerkt, en ontvang je via WeTransfer op hoge resolutie. De shoot duurt 25 minuutjes, ideaal voor jonge kids of dierenvriendjes!

Waarom een fotoshoot in de winter?

In winter staat de zon laag, waardoor je altijd zacht licht hebt tijdens de shoot. Dit zorgt voor knusse en sprookjes achtige foto’s! En je winterjas kun je gewoon eventjes aan de kant laten liggen, want met genoeg laagjes en thermokleding kun je genoeg leuke outfits maken voor tijdens de shoot. Zodra je gereserveerd hebt krijg je ook een folder waarin je bij je kleding keuze een handje wordt geholpen. En mochten we geluk hebben, dan valt er misschien wel een laagje witte sneeuw op een van deze dagen! Zie ik jullie binnenkort voor mijn camera staan?

Tijden 5 januari 2023

Tijd Beschikbaar
9.30-10.00 VOL!
10.00-9.30 VOL!
10.30-11.00 VOL!
11.00-11.30 VOL!

Hoe kan ik mij inschrijven?

Hoe kan ik mij inschrijven? Je kunt een mailtje sturen via het kopje ‘contact’ met als onderwerp ‘Herfst minishoot’. Ook kun je mij een berichtje sturen via mijn Facebook pagina (Mirte Klerkx Fotografie) of via mijn Instagram (@mirteklerkxfotografie). Geef aan welk tijdstip (het liefst 2, mocht er al een zijn gereserveerd) die jou het beste uitkomt, en wie weet zie ik jou 27 december of 5 januari voor mijn camera staan!

Ruim voor de shoot ontvang je een bericht met daarin alle nodige informatie. Denk aan kledingkeuze, een duidelijk routebeschrijving naar de locatie etc.

Ik heb er zin in! Tot dan!

Contact

Mail: mirte.02@gmail.com

Instagram: @mirteklerkxfotografie

Facebook: Mirte Klerkx Fotografie

Folder 

Link: Folder Minishoot 5 januari

Ook leuk om te lezen...