Blog

Meest gestelde vragen

Gaat de fotoshoot door bij slecht weer?

De fotoshoot wordt alleen verzet wanneer er op het tijdstip de van de shoot regen wordt voorspeld. Mocht dit zo zijn, dan overleg ik altijd met jullie hoe jullie over het verzetten van de shoot en kijken we meteen naar een nieuwe datum. Bij mist, sneeuw en donker weer gaat de shoot wel door. Dit hoeft zeker niet te betekenen dat de foto’s minder mooi worden, want in de bewerking kan veel gedaan worden om het een stuk zonniger te laten lijken!

Welke kleding en kleuren moet ik aantrekken tijdens een shoot?

Op mijn website vind je onder het kopje ‘blog’ een artikel over de kleur kleding die je het beste aan kan trekken! Mocht je een shoot gepland hebben in de winter? Trek dan veel laagjes aan. Dan kan de winterjas lekker uit tijdens de kleine fotomomentjes, en als we weer een stukje doorlopen naar het volgende plekje om foto’s te maken, dan trek je de winterjas gewoon weer lekker aan.

Kan ik ook een shoot plannen buiten Helmond?

Buiten Helmond vraag ik reiskosten. Deze reiskosten zijn €0,20 per kilometer vanaf 5702.

Zijn jouw fotoshoots alleen buiten?

In principe zijn mijn shoots altijd in de buitenlucht. Dit vindt ik zelf de mooiste omgeving voor een geslaagde gezinsfoto, loveshoots of wat voor shoot dan ook. Soms maak ik een uitzondering bij bijvoorbeeld newbornbaby’s of een cakesmash. Dit doe ik enkel bij mensen die ik persoonlijk ken, of die al eerder een shoot bij mij hebben geboekt.

Ik heb mijn foto’s via WeTransfer gedownload, maar ze zijn korrelig?

Probeer het downloaden eens opnieuw, het kan zijn dat er tijdens het downloaden iets verkeerd is gegaan. Mocht het echt niet lukken kun je mij altijd een berichtje sturen of vragen of ik de foto’s via OneDrive wil versturen om te kijken of dat wel lukt.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij dan gerust een mailtje via ‘contact’. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren op uw vraag en wellicht in dit artikel plaatsen.

Ook leuk om te lezen...